Техника за изравняване на гръбначния стълб само за 2 минути. В

...
Техника за изравняване на гръбначния стълб само за 2 минути. В
Коментари Харесай

Естествена техника за премахване на болките в гърба – ВИДЕО

Техника за равнене на гръбначния дирек единствено за 2 минути. В днешно време болките в гърба са доста постоянно срещани при хора от всяка възраст и всеки пол. Това е по този начин, тъй като условията на актуалната работа ни принуждават да седим дълго пред компютъра. Така че като цяло хората страдат от неприятна стойка, когато работят, тъй като са фокусирани и не го осъзнават. Ако сте измежду хора, които страдат от тези ужасни болки, не се тормозете, тъй като има невероятна техника.

С тази техника можете да премахнете болките в гърба доста бързо и дейно. С течение на времето гърбът стартира да боли, защото гръбначният дирек е опората на разнообразни елементи на тялото. В тази обява ще ви научим по какъв начин елементарно и бързо да коригирате отклоненията. По-скоро е значимо да се разбере, че гръбначният дирек се състои от серия от кости и прешлени, които са подредени един върху различен. По този метод има четири области: шиен (шия), който е формиран от седем шийни прешлена; – гръдна (хобот), с дванадесет прешлена; лумбална (талия), с пет прешлена; сакрален (тазобедрен регион), с пет прешлена. Функцията на шийния отдел на гръбначния дирек е да поддържа тежестта на главата. Тази зона има по-голям обсег на придвижване, защото има функционалността да се движи с черепа. Пръстеновидни, тези прешлени са най-малките и са известни като „ атлас “. От всяка страна има перваз, който оказва помощ да се поддържа тежестта на главата. Кривата на шията се назовава лордоза и наподобява на „ С “ в противоположна посока. От друга страна, гръдният гръбнак има функционалността да пази органите, които се намират в гръдната област, като белите дробове и сърцето. Тази гръдна клетка се състои от 12 прешлена с ребро, прикрепено от всяка страна. За разлика от шийния отдел на гръбначния дирек, гръдният панер не прави толкоз доста придвижвания. Лумбалният гръбначен дирек съдържа 5 лумбални прешлена, които са по-големи от гръдния панер, да вземем за пример, и които са подравнени в „ С “ форма, сходно на шийния прешлен, образувайки естествена лумбална лордоза.Тези прешлени са с по-голям диаметър и поддържат цялото тегло на гръбначния дирек. Въпреки това, човек би трябвало да се тормози, когато болката в гърба стартира преди 40-годишна възраст. В такива случаи казусът нормално е обвързван с неприятна стойка или затънал метод на живот.

Друга съществена причина за този тип болежка е затлъстяването – доста постоянно срещано положение в наши дни заради неприятни хранителни привички. Както и да е, в случай че страдате от тази болежка, несъмнено ще желаете да се отървете от нея допустимо най-скоро, тъй като е толкоз досадна, че не ви разрешава да изпълнявате дейностите, които правим всеки ден. Всъщност от време на време болката е толкоз мощна, че даже не можем да станем от леглото. Но не се тормозете, тъй като има естествена техника, която ще ви помогне да се справите с тези болки незабавно. Най-хубавото е, че това е безвъзмездна техника, която ще избегне доста скъпи процедури.

Не пропускайте тази невероятна информация! Упражнение за унищожаване на болката в гърба за няколко минути. Това упражнение ще ви помогне да премахнете болката в гърба, като отпуснете подколянното сухожилие. Това упражнение е толкоз дейно, че в случай че го вършиме по две минути всеки ден, болката в гърба в никакъв случай няма да се върне. Всичко, което би трябвало да намерите, е коланът. Можете да употребявате както колан за йога, по този начин и колан за панталон. 1. Първо би трябвало да легнете по тил на равна повърхнина, за предпочитане на пода. 2. Поставете стъпалата на краката си, докосващи земята на височината на бедрата. 3. След това изпънете ръцете си към пода с длани нагоре. 4. Останете в това състояние за няколко секунди, с цел да започнете да се отпускате. 5. След това вземете колана и го увийте към десния си крайник, тъкмо над свода на стъпалото. 6. След това издърпайте крайници си нагоре, като държите каишката с две ръце. 7. Поемете надълбоко въздух и останете в това състояние за минута. 8. След това спуснете десния крайник и повторете същото упражнение с левия крайник. Това просто йога упражнение ще ви отнеме единствено две минути дневно. Ако вършиме това всеки ден, болките в гърба изцяло ще изчезнат.

Не забравяйте, че също по този начин е значимо да поддържате добра стойка пред компютъра и да сте физически дейни най-малко половин час дневно. Имаме видео, с цел да ви улесним да разберете по какъв начин да извършите упражнението.

Ще бъде ужасно, в случай че ни последвате и споделите тази публикация с приятелите си и вашето мнение (или опит) в мненията!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР